Магістрам Прикарпатського університету вручили дипломи (фото)

У Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника відбулася урочиста Академія з нагоди вручення дипломів цьогорічним випускникам-магістрам університету.

Дипломи магістра отримали близько 900 випускників. Найбільше – педагогічного факультету. Випускників-педагогів цьогоріч 150.

А найменше випускників цьогоріч фізико-технічного факультету – їх було 14.

Під час урочистостей з вітальним словом до випускників звернувся ректор Прикарпатського університету, професор Ігор Цепенда.

Про це йдеться на сайті навчального закладу.

«Дорогі наші магістри, колеги-викладачі, батьки та гості! Це надзвичайно важливий для всіх нас день, адже ви завершили дуже відповідальний період свого життя. Ми радіємо з ваших успіхів та відпускаємо вас у нове професійне життя. Ви навчалися у надзвичайно складних умовах, але це ще раз засвідчує вашу сильну особистість. В складний для України час ви не покинули її, а залишилися тут та поставили перед собою завдання здобути знання, щоб розбудовувати свою державу. Війна завершиться і Україні потрібен буде потужний інтелектуальний потенціал, який саме ви формуєте!», – побажав випускникам ректор Ігор Цепенда.

Урочистим моментом свята стало вручення випускникам-магістрам факультетів Навчально-наукового Інституту мистецтв, Навчально-наукового юридичного інституту, управління, економічного, педагогічного, іноземних мов, філології, фізико-технічного, психології, математики та інформатики, туризму, історії, політології і міжнародних відносин, природничих наук, фізичного виховання та спорту, дипломів про здобуття вищої освіти.

“Вітаємо наших магістрів з черговим досягненням! Нехай знання здобуті у стінах нашого університету, допоможуть Вам реалізувати себе у обраній професії. Ніколи не зупиняйтеся на досягнутому!”, – додали в університеті.