Випускниця ПНУ стала лауреаткою нагороди Гаррета Геберлайна в одному з американських університетів

Випускниця Прикарпатського національного університету Ірина Гатала стала лауреаткою нагороди Гаррета Геберлайна в Університеті Вейна в США.

Про це йдеться на сайті університету.

Ця нагорода відзначає аспірантів університету Wayne State, що в штаті Мічиган за видатні досягнення у викладанні.

Протягом останніх трьох років Ірина Гатала працював асистентом викладача на п’яти різних курсах факультету фізики та астрономії, включаючи три вступні курси фізики для студентів бакалаврату.

«Гатала продемонструвала взірцеву відданість тому, щоб її стиль викладання був корисним для всіх учнів. Вона використовує такі методи, як надання прикладів сценаріїв для ілюстрації концепцій, постановка запитань, щоб дозволити студентам дійти власних висновків, і написання формул для узагальнення інформації», — йдеться у повідомленні.

У ПНУ імені Василя Стефаника відреагували на досягнення випускниці.

«Випускниця магістратури фізико-технічного факультету Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, аспірантка факультету фізики та астрономії Wayne State University, нещодавно була обрана лауреатом нагороди Гаррета Т. Геберлайна за видатні досягнення у викладанні… Рідний фізико-технічний факультет вітає та пишається!», — сказав декан факультету Іван Гасюк.