Уродженка Івано-Франківська стала кандидаткою у депутати Європарламенту від латвійської партії

 Уродженка Івано-Франківська Іванна Волочій стала головним кандидатом на виборах до Європейського парламенту від латвійської ліберальної партії Kutsiba Par.

Про це пише Курс.

Латвійська партія Kutsiba Par 5 лютого представила свій список кандидатів до Європарламенту, які пройдуть 6-9 червня 2024 року у 27 державах-членах ЄС. Список кандидатів очолила українка з Івано-Франківська Іванна Волочій, яка вже тривалий час працює менеджером у Renew Europe (група ліберальних політиків в Європарламенті). 

“Наше бачення – безпечна Латвія і вільна Україна в єдиній Європі. Щоб досягти цього, треба насамперед припинити російську агресію. Але стабільна безпека потребує включення реформованої України до реформованого Євросоюзу в наступне десятиліття”…. Інтеграція України в Європу відповідає національним інтересам Латвії. Перемога України та вступ до ЄС та НАТО – запорука безпеки Латвії. Це наша стратегія і мета для роботи в Європейському Союзі. Для цього ми хочемо віддати голос Україні в Європі прямо зараз”, – цитує Курс Kutsiba Par.