Під час операції на Тендрівській косі загинув спецпризначенець 73 морського центру з Франківщини Андрій Типусяк

Під час операції на Тендрівській косі, що на Херсонщині, загинув спецпризначенець 73 морського центру з Франківщини Андрій Типусяк. Вранці 29 лютого командування Сил спеціальних операцій повідомляло про загибель українських бійців.

Цю інформацію підтвердив голова Пасічнянської громади Андрій Гунда.

Вранці 29 лютого командування ССО повідомило, що бійці 73-го морського центру спеціальних операцій загинули під час виконання бойового завдання. Вони забезпечували відхід основних сил групи після виконання спеціального завдання. Деталей операції у відомстві не повідомляли.

Як стало відомо Суспільному, Андрій Типусяк помер 28 лютого у лікарні. Він родом з села Пасічна.

Андрію Типусяку був 21 рік. У нього залишилися дружина та син, написала у Facebook бойова медикиня добровольчого батальйону “Госпітальєри” Катерина Галушка.

“Неймовірний, добрий та чудовий хлопець, який багато сміявся. Любив свою роботу й у 21 рік гнав поперед всіх по морських хвилях. Я називала його “малий”, бо навіть для моїх 26 років він дійсно був, як бородата дитина. Він любив свою дружину та обожнював свого сина. Це — дуже боляча втрата. Для побратимів. Для друзів. Для всіх, хто його любив”, — написала бойова медикиня.