Франківські спортсмени здобули шість золотих медалей на турнірі з таеквон-до в Римі

Спортсмени з Івано-Франківська спортсмени здобули шість золотих медалей на турнірі з таеквон-до, який проходив у Римі в Італії.

Про це інформує департамент молодіжної політики і спорту Івано-Франківської міської ради.

Впродовж 16-17 березня в місті Римі відбувся міжнародний турнір з таеквон-до “Roma OPEN”. У ньому взяло участь 600 учасників та 58 клубів з 15 країн світу.

Україну на цих змаганнях представили 43 спортсмени з 13 клубів Всеукраїнського Союзу Таеквон-до – Дніпропетровська, Закарпатська, Івано-Франківська, Львівська, Тернопільська, Черкаська області та Київ. В підсумку українці завоювали 32 медалі. З таким результатом Україна здобула друге загальнокомандне місце.

За кількістю здобутих медалей турніру кращими серед українських клубів стали вихованці Івано-Франківської ДЮСШ №1 (СК«Solovey Team») під керівництвом Олега, Катерини Соловей та Василя Вороха. Франківці завоювали шість золотих, три срібні та дві бронзові медалі. Зокрема, золоті нагороди здобули Владислав Барчук, Артур Кузьмін, Денис Липовецький, Роман Гудима. А також у командному спарингу нагороди здобули Артур Кузьмін, Роман Гудима, Владислав Барчук, Артем Гаєнко.

Срібні медалі здобули Артем Гаєнко та Денис Липовецький. А “бронзу” привезла Дарія Томенчук.