ДТП в Ямниці: обоє водіїв порушили правила дорожнього руху

Поліція повідомила деталі дорожньо-транспортної пригоди в Ямниці 1 квітня. Обидвоє водіїв порушили правила дорожнього руху, внаслідок чого сталося зіткнення. Тоді внаслідок ДТП загинули двоє людей, ще один — у лікарні.

Про це йдеться на сторінці обласної поліції у Facebook.

Як встановили слідчі, обоє водіїв рухались в сторону Івано-Франківська. Водій “Opel” пішов на обгін, перетнувши подвійну суцільну смугу. Саме в цей момент керманич “Mercedes-Benz” теж почав здійснювати маневр повороту ліворуч у забороненому місці. Відтак відбулося зіткнення. Загинули водій та пасажир “Opel”. Вони мешкали у Галичі.

Водій “Mercedes-Benz” отримав важкі тілесні ушкодження, його госпіталізували до лікарні. Там у нього взяли кров на аналіз для встановлення факту сп`яніння.

Слідчі відділу розслідувань злочинів у сфері транспорту Головного управління Нацполіції в області внеси відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб) Кримінального кодексу України. Вони призначили ряд експертиз.

Нагадаємо, ДТП у Ямниці трапилася 1 квітня близько обіду.