На Івано-Франківщині викрили працівницю МВС на корупції. Вона отримала хабар за сприяння у досліджені транспортного засобу поза чергою

На Івано-Франківщині правоохоронці викрили співробітницю Івано-Франківського підрозділу Експертної служби МВС на корупції. Вона отримала хабар за сприяння у досліджені транспортного засобу поза чергою.

Про це повідомляє Департамент внутрішньої безпеки Національної поліції України.

Їй вже оголошено про підозру. Також жінка домовлялася з експертами, які на її прохання зазначали у своєму висновку фейкові дані про технічний стан чи вік транспортного засобу. Такі незаконні оборудки могли мати популярністю у «перекупів» авто.

Оперативники ДВБ спільно зі слідчими поліції Івано-Франківської області задокументували протиправну діяльність правопорушниці.

На підстави зібраних доказів слідчі обласної поліції вручили фігурантці підозру за ч. 3 ст. 354 (Підкуп працівника підприємства, установи чи організації). За систематичне одержання неправомірної вигоди їй загрожує до двох років позбавлення волі. Працівники внутрішньої безпеки встановлюють інших осіб Експертної служби, причетних до незаконної схеми.