В Івано-Франківську водій скоїв ДТП за участі чотирьох автомобілів. У нього виявили 2,95 проміле алкоголю

В Івано-Франківську 2 квітня на вулиці Івасюка в Івано-Франківську трапилася дорожньо-транспортна пригода за участі чотирьох автомобілів. У винуватця виявили 2,95 проміле алкоголю в крові.

Про це повідомила пресслужба патрульної поліції.

Як встановили правоохоронці, водій автомобіля Peugeot, не дотримавшись безпечної дистанції, зіткнувся з автомобілем Volkswagen Polo. Своєю чергою Volkswagen Polo в’їхав у автомобіль Skoda, який рухався попереду, а той — у Volkswagen LT. Унаслідок автопригоди усі автомобілі отримали механічні пошкодження.

Винуватець аварії зник з місця ДТП, але поліціянтам вдалося розшукати та повернути 36-річного чоловіка.

Під час спілкування з водієм Peugeot правоохоронці виявили у того явні ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік зізнався, що вживав алкоголь, але переконував, що вже після аварії, та погодився пройти огляд на стан сп’яніння. Результат – 2,95 проміле алкоголю в організмі.

На водія патрульні склали адміністративні матеріали за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП), за ст. 122-4 (Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди), ст. 130 (Вживання водієм транспортного засобу після дорожньо-транспортної пригоди за його участю алкоголю) КУпАП.