Минулих вихідних на Франківщині сталися три ДТП. Одна людина загинула, троє — травмовано

Минулих вихідних на Івано-Франківщині сталися три ДТП: в Тисменицькій, Богородчанській громадах та Болехові. Одна людина загинула, троє — травмовано.

Про це інформує поліція Івано-Франківської області.

Перша ДТП трапилася 13 квітня в Клубівцях. Водій автомобіля “Lexus LX” на підйомі дороги пішов на обгін. Він перетнув суцільну лінію розмітки та виїхав на смугу зустрічного руху. Тоді він допустив зіткнення з автомобілем “Renaul Logan”. Водій “Renaul” загинув на місці. Пасажирку цього ж автомобіля госпіталізували до лікарні.

Керманича “Lexus LX” також доправили до медзакладу. У нього відібрано кров на встановлення вживання алкоголю.Водія слідчі затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому вже повідомлено про підозру, невдовзі суд обере запобіжний захід.

Наступне ДТП відбулось 13 квітня в Болехові. Прибувши на місце події, поліціянти встановили, що 16-річний мотоцикліст допустив зіткнення зі скутеристом, який здійснював маневр розвороту. У результаті ДТП скутериста госпіталізували до лікарні.

Ще одна автопригода сталася у Солотвині. Водійка “Toyota Avensis” не обрала безпечної швидкості та наїхала на пішохода.Травмовану жінку доставили до лікарні. Водійка твереза.

В обох випадках слідчі розпочали розслідування за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України.