102 бригада ТрО з Франківщини запустила підписку на FPV-дрони та РЕБ

В Івано-Франківську військовослужбовці 102 бригада Територіальної оборони презентували проєкт “Бойові ворони 102-ї”. В його межах військовослужбовці пропонують людям робити щомісячний донат 200, 500 або 1000 гривень, підписавшись на цій платформі. 

Про це пише “Суспільне”.

Гроші зберігатимуть на рахунку фонду “Повернись живим” і спрямовуватимуть на виробництво FPV-дронів та засобів РЕБ для бригади. У квітні планують зібрати півтора мільйона гривень. Ці гроші потрібні, щоб масштабувати виробництво безпілотників і засобів РЕБ.

Фонд верифікує закупівлі складників та обладнання, що гарантує їхню високу якість та помірну ціну. Інженери 102-ї організовують партнерське виробництво, постійно вдосконалюють FPV-дрони “Ворон” і РЕБи та передають іх у зону бойових дій підрозділам бригади.

Щоб оформити щомісячну підписку на проєкт “Бойові ворони 102-ї”, потрібно зайти на сайт 102.if.ua та натиснути кнопку “Підтримай наших” або сканувати QR-код у комунальному транспорті, плакатах в місті чи на листівках. У спеціальній формі можна обрати суму щомісячного донату.