У Калуському ліцеї запрацював цифровий освітній простір

Цифровий освітній простір відкрили 31 січня у Калуському ліцеї №6.

Завдяки міжнародним благодійникам у закладі освіти облаштували кабінет з 10 ноутбуками, телевізором та проектором. Також добродії надали й п’ять планшетів, акустичну систему, зарядну станцію та багато ігрового матеріалу.

Про це йдеться у дописі Калуської міськради.

Першим його етапом було створення дружнього простору «SMILE», який передбачав проведення психо-розвантажувальних, соціальних занять для дітей.

Пройшовши відбір до другого етапу, освітянам закладу вдалося обладнати цифровий освітній простір. Участь в другому етапі розпочали ще з жовтня минулого року. Тоді було лише кілька ноутбуків.

«Тут проводили заняття з урахуванням потреб надолуження освітньої програми та використання різних цікавинок для залучення дітей до процесу, – розповідає Христина Семків, вчителька інформатики. – Навчання були успішним та викликало неабияке зацікавлення у дітей». Тому і було надано благодійниками обладнання в повному обсязі для подальшого його застосування. А використовуватиметься він як під час навчального процесу, так і в позаурочний час. Тут проводитимуть уроки з інформатики. Зможуть ним скористатися й учителі інших предметів.