На Івано-Франківщині впродовж доби сталися три ДТП. Двоє людей загинули

Упродовж 11 березня на Івано-Франківщині трапилися три дорожньо-транспортні пригоди. Внаслідок них двоє людей загинули, ще одна — отримала поранення.

Про це повідомляє поліція Івано-Франківської області.

Автопригоди сталися у Тисменицькій, Галицькій та Вигодській громадах.

У селі Клубівці Тисменицької громади у ДТП травмувався велосипедист. Попередньо поліціянти з’ясували, що житель Івано-Франківської громади автомобілем наїхав на 65-річного чоловіка з Тисмениці, котрий пересувався на велосипеді.

Чоловіка з травмами госпіталізували до лікарні.

Водія перевірили на стан сп’яніння. За кермом він був тверезим.

Слідчі розпочали провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України.

У Галицькій громаді ДТП трапилася увечері 11 березня 2024 року автопригода сталася також у селі Крилос. На місці ДТП поліціянти з’ясували, що 54-річний житель Галича автомобілем Mercedes-Benz наїхав на пішохода.

Перехожий переходив дорогу поза межами пішохідного переходу. Унаслідок ДТП житель Галицької громади 1942 року народження помер на місці аварії. Водій на момент ДТП був тверезим.

У Вигодській громаді ДТП сталася 11 березня поблизу села Мислівка. Відомо, що 46-річний водій вантажного тягача MAN на повороті не впорався з керуванням, виїхав за межі проїзної частини й перекинувся. У результаті аварії керманич загинув на місці.

Наразі слідчі з’ясовують обставини та причини дорожньо-транспортних пригод. Вони розпочали провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.